Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zpověď číslo tři

25. 10. 2010

Včera večer jsem se trochu nudila a bezcílně jsem brouzdala po internetu. Hledala jsem něco o předpovídání budoucnosti, horskopy, věštění z karet a takové podobné hlouposti, až jsem narazila na portál www.najdise.cz.

Jedná se o internetovou stránku, na které si můžete založit profil a najít lidi narozené ve stejný den, se stejnými zájmy a tak podobně. Řekla jsem si, že za to nic nedám, koneckonců jméno a příjmení po mně nechtěli. Vymyslela jsem si přezdívku, vyplnila jsem datum narození, naklikala jsem vlastnosti, zájmy atd., vložila jsem fotku z webkamery a chtěla jsem se tam trochu porozhlédnout. 

Ještě než jsem ale stačila cokoli udělat, už mi v okénku poblikávala nová zpráva. Otevřela jsem ji a zjistila jsem, že mi píše nějaký chlapec. Ptal se mě, kde v Praze bydlím. Na to jsem mu slušně odsekla, že nevykládám každému na potkání kde bydlím. Pak se mě zeptal, jestli s ním nepůjdu na rande. Ehm, cože?! Odpověděla jsem mu, že to záleží na tom, jestli není úchyl. Napsal, že ne. Prostudovala jsem si jeho profil. Hm, podle toho, co tam psal, je celkem vzdělaný a máme podobné zájmy. Ale co když kecá? Myslím, že asi zkusím s ním někam zajít. Někam, kde bude hodně lidí, do kavárny v centru Prahy nebo tak.

Co si o tom myslíte? Máte nějakou zkušenost se seznamováním na internetu?

Písnička Here comes the sun od The Beatlespatří mezi mé nejoblíbenější. Ta melodie je vážně skvělá. Vždycky mě nabije energií a optimismem

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář